Monday, October 22, 2007

It's all about people

Так, є різні люди...
хтось підтримує, хтось дорікає, намагається будь-що вказати на твої помилки, правда коли в тебе щось виходить, чомусь забуває про це сказати... але це ж наромально. Чи ні???
Чомусь люди від яких ти чекаєш підтримки, і просто хорошого слова, в найважчі моменти ти чуєш тільки докори і зневагу.
Чому люди так легко роблять висновки і малюють в своїй голові картинки, - навіть не намагаючись розібратися, що ж насправді коїться?
а ще, що таке челендж про який ми так багато говорим в AIESECу? Це щось спеціально придумане для лузерів щоб хоч якось дати пояснення ситуаціям які відбуваються?? чи то так має бути, щоб сказати, що ти в організації була не дарма???
А ще де межа між роботою і фаном в AIESECу?? Що ж тепер є ця організація?? Роботою, де за будь-який промах тобі обовязково нагадають купу разів, але якщо ти зробив щось вагоме в організації, то так швидко про це забувають..... Це та організація яку будували 59 років??
А знаєте, що ще зрозуміла, що ми дуже всі корисливі, якщо нам щось треба ми так часто обіцяємо золоті гори - лиш щоб отримати своє, а коли воно вже в нас... відмовляємся від своїх слів :) ну то що, може пора мінятися??? А глобал лідерс оф туморов???

3 comments:

oxana said...

якщо сказати що таке життя, то мабуть прозвучить банально)) правда?)))
але що поробиш, буває...пам'ять як то кажуть в людей дівоча)))
але якщо між тим всім ти отримуєш від зробленого задоволення і знаєш, що на той момент було зроблено все можливе, хоч і не завжди то виходить найкраще - то таки наше "биття об лід" чогось вартує)))
p.s. трохи філосіфії перед київським поїздом))) побігла додому, щоб не бігти за ним же)))

Anonymous said...

мала, challenge, це коли ти розумієш, що ти і тІЛЬКИ ти зможе це зробити, це коли ти доказуєш сама собі в першу чергу, що ти це зомжеш, це коли ти ростеш, коли ти змінюєш свою думку, коли ти дорослішаєш!

успіху і не переживай :)

Байкальчік said...

перш ніж когось критикувати запевнись що ти це можеш зробити набагато краще. тому стань на місце тих людей які тобі в чомусь дорікнули - якщо зрозумієш що краще би в них не получилось - забий болт :) важко судити коли не знаю конкретно що ти маєш на увазі, тому судити не буду - просто підтримаю будь-яке твоє рішення - навіть якщо воно і помилкове чи неправильне чи криве чи рожеве чи ще якесь - просто тому що воно твоє :)))
цьомки